de wetenschap.

De wetenschap laat zien dat we veel meer invloed op ons lichaam kunnen uitoefenen dan we lange tijd dachten. De Haarscan Analyse helpt je om achter het stuur te gaan zitten. En zelf je leven een positieve stimulans te geven.

De analyses en de adviezen van Celluable zijn gebaseerd op epigenetica, een relatief jonge wetenschap die zich stormachtig ontwikkelt. Het vakgebied houdt zich bezig met het aan- en uitzetten van bepaalde genen met behulp van voeding, zonder dat de onderliggende DNA-structuur wordt veranderd. Dit aan- en uitzetten gebeurt door zogenoemde epigenen (letterlijk: boven de genen). Wetenschappers proberen hiermee echter niet een antistof voor een aandoening zoals obesitas te vinden. Zij willen deze juist bij de kern aanpakken en tegelijk voorkomen dat de aandoening aan een volgende generatie wordt doorgegeven.

Meer dan 90%.

Lang dachten we dat het genenpakket volledig bepaalt hoe ons lichaam gaat functioneren. ‘Je wordt ermee geboren en je moet er maar mee leren leven’. Epigenetica leert ons echter dat meer dan 90% van de werking van epigenen beïnvloed kan worden door levensstijl en voeding. Bestel daarom de Haarscan Analyse. Daarmee kun je jouw epigenen, en dus je genen, programmeren.

KarinGlaser

Onderzoek wijst uit dat de meeste mensen het potentieel van hun lichaam niet volledig benutten.