Haarscan Analyse2019-07-22T16:48:03+02:00

Celluable analyseert jouw haarmonster met de S-Drive. Deze hightech scanner voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen voor apparatuur in laboratoria.

De Haarscan Analyse presenteert helder de resultaten van jouw haarscan. Je ziet meteen op welke terreinen jij welzijnswinst kunt boeken.

Met gerichte adviezen over voeding, levensstijl en omgevingsstraling kun je samen met Celluable werken aan een gezonder en beter leven.

 

 

cellen

De cellen van een haarzakje (haarfollikel) staan in verbinding met het zenuwstelsel en de bloedsomloop. Ze geven unieke informatie over jouw lichaam, geest en emoties in de vorm van tekorten of een overvloed aan bepaalde vitamines, aminozuren, eiwitten en andere essentiële bouwstenen.

Zo werkt het.

1.

Bestel de Haarscan Set. Volg de instructies en stuur het haarmonster op.

2.

Hightech digitale scan met de S-Drive en frequentieanalyse in het lab.

3.

Na drie werkdagen ontvang je jouw unieke Haarscan Analyse thuis.

4.

Onder persoonlijke begeleiding van Celluable aan de slag met de resultaten.

DNA celluable

Celluable werkt nauw samen met wetenschappers en therapeuten die zich hebben gespecialiseerd in analysemethodes en therapieën om het persoonlijk welzijn van mensen te bevorderen.

Cijfers uit de Haarscan Analyse.

23

Vitaminen

Voedingsadvies: zuivel, zaden en noten, linzen, kikkererwten, groene groenten, granen, rode pepers, kip, eend

18

Mineralen

Voedingsadvies: groene bladgroenten, noten, volle granen, vis, schelpdieren, broccoli, kool, boerenkool, bruine rijst

21

Antioxidanten

Prioriteit: Fyto-oestrogenen
Voedingsadvies: paprika, bosbessen, veenbessen, tomaten, noten en zaden

Weerstand

Omgevingsfactoren

Candida en sporen
Schimmels
Bacterien
Chronische virussen
Parasieten
0
% Toxische metalen
0
% Straling

FAQ

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens?2017-07-04T12:30:48+02:00

Uiteraard gaan wij hier zeer discreet mee om. Klik in het menu op de button ‘privacybeleid’ voor een uitgebreid antwoord op deze vraag.

Waaruit bestaat de begeleiding van Celluable?2017-08-21T13:46:30+02:00

Een adviseur van Celluable neemt contact met je op om samen met jou de resultaten uit de analyse door te nemen. Heb je behoefte aan meer begeleiding? Dan kun je dat samen met de adviseur bespreken. Het contact met Celluable gebeurt telefonisch of d.m.v. video conference.

Waarom is de Haarscan Analyse ‘maar’ 90 dagen geldig?2017-08-21T13:47:17+02:00

Cellen in een haarzakje hebben zich na 90 dagen volledig vernieuwd en aangepast aan de voortdurend wisselende omstandigheden in ons leven. Denk aan een nieuw seizoen, baan, voedingspatroon of relatie. Als je na 90 dagen een nieuwe Haarscan Analyse aanvraagt, blijf je continue het potentieel van jouw lichaam optimaal benutten.

Kan ik zelf aan de slag met de Haarscan Analyse?2017-08-21T13:48:03+02:00

De adviezen in de Haarscan Analyse zijn praktisch en concreet en kun je zelf in de praktijk brengen.

Wat levert de Haarscan Analyse mij op?2017-08-21T13:48:33+02:00

Het maakt je in de eerste plaats bewust van wat je eet en doet. Dat is natuurlijk al een belangrijke stap naar een gezonder en beter leven. Het geeft ook aan op welke vlakken jouw lichaam beter kan functioneren d.m.v. bijvoorbeeld voeding en levensstijl.

Is de Haarscan Analyse voor iedereen te begrijpen?2017-08-21T13:49:42+02:00

De Haarscan Analyse is heel overzichtelijk en eenvoudig opgezet. Het laat in een oogopslag de belangrijkste aandachtsgebieden zien. Elementen met de hoogste resonantie, die de grootste invloed op je lichaam uitoefenen, zijn gemarkeerd met een P (Priority). Elementen met een A zijn minder relevant en kun je in overweging nemen. Je vindt in de analyse ook een lijst met voedingselementen die beter kunt vermijden. Niet omdat je er allergisch voor bent, maar omdat je er ‘gevoelig’ voor bent. Deze elementen beïnvloeden je functioneren op een negatieve manier, doordat ze bijvoorbeeld in overvloed aanwezig zijn. Daarnaast krijg je bij alle elementen die zijn aangemerkt een lijst met alternatieve voedingswaren.

Kun je de Haarscan Analyse gebruiken om aandoeningen en ziektes te diagnosticeren?2017-08-21T13:50:27+02:00

De Haarscan Analyse is geen medisch rapport en geeft geen ziektes of aandoeningen weer. Het is een gedetailleerde momentopname van het functioneren van jouw lichaam. Bij specifieke klachten raden wij aan om naar een dokter te gaan.

Wat gebeurt er precies in de databank in Hamburg?2017-08-21T13:51:00+02:00

De digitale scan wordt ingevoerd in de database van Cell Wellbeing in Hamburg. Die is opgebouwd met epigenetische indicatoren van mensen uit de hele wereld. De gevonden frequenties in jouw haarscan worden in de database gekoppeld aan concrete lichaamsstoffen zoals aminozuren, vetzuren, antioxidanten, vitaminen etc. De resultaten worden in overzichtelijke tabellen en diagrammen weergegeven in jouw persoonlijke Haarscan Analyse.

Hoe werkt de S-Drive?2017-07-04T12:01:29+02:00

De S-Drive zet de natuurlijke golffrequenties van een haarmonster om naar een digitaal bestand, zodat de gegevens geanalyseerd kunnen worden met behulp van de databank van het laboratorium in Hamburg.

Kan ik ook ergens anders terecht voor een haarscan met de S-Drive?2017-07-06T11:39:53+02:00

De scanmethode met de S-Drive in combinatie met de databank in Hamburg wordt in tientallen landen wereldwijd succesvol toegepast. Ook in Nederland kun je op diverse plekken terecht. Je moet er dan wel voor naar een fysieke praktijk. Met Celluable bepaal je jouw welzijn snel, precies en online. En je hoeft er niet de deur voor uit.

Is de S-Drive een medisch hulpmiddel?2017-07-04T12:00:48+02:00

De S-Drive is geen medisch apparaat. Hij is niet ontwikkeld om diagnoses te stellen en ziektes of aandoeningen te behandelen en te genezen.

Met wie werkt Celluable samen?2017-07-04T12:00:18+02:00

Celluable werkt nauw samen met Cell Wellbeing, een samenwerkingsverband van dienstverleners, wetenschappers en technologen die zich hebben gespecialiseerd in epigenetische analysetechnologieën en methodes om het persoonlijk welzijn van mensen te bevorderen. Cell Wellbeing heeft kantoren in Duitsland, Groot-Brittannië en Maleisië.

Bas Dankers

“De informatie uit de Haarscan Analyse is net zo uniek als een vingerafdruk.”

Bas Dankers